Circ Pistolet

Quan no tocàvem de peus a terra

Vine, que anirem enrera...si vols venir, anirem enrera, enrera, enrera, als dies de la nostra infantesa... quan jugàvem tots junts i jugàvem sempre i molt... quan no tocàvem de peus a terra...

Fem Equilibris
Els equilibris sempre han format part de la nostra vida: de petits fent castells, de grans amb el circ i ara treballant junts fent mans a mans.
En aquest espectacle hem volgut posar la nostra tècnica de mans a mans i verticals, conjuntament amb els elements de fusta, sempre experimentant per buscar l’equilibri més fràgil, per anar més amunt, per
veure qui aguanta més...
Amb Fusta
La fusta en forma de corrons i de planxes com a material noble, orgànic i ecològic, presents encara avui dia en els jocs per la infància, són els elements que ens acompanyen en aquesta aventura.
La fusta ens porta a rodolar, enfilar, apilar, buscar equilibris impossibles i arribar a situacions fràgils.
En escena només hi ha aquests senzills elements escènics i nosaltres mateixos i, amb això, busquem una senzillesa i una sobrietat que reforça la potència de la fusta i dels cossos en acció.
Parlant d’amistat
Si no ens haguéssim conegut fa tant de temps, si no haguéssim viscut tantes aventures plegats, ara no seríem aquí treballant junts en aquest espectacle.
Així doncs, ens hem fixat en aquesta relació per fer-ne el nostre eix de treball. L’amistat ens dóna complicitat i confiança,però també ens porta a la competició sana entre dos amics i sobretot, a una bona dosi de tonteria compartida.
A través del joc
Quan veus un amic, tens ganes de passar-ho bé, de jugar amb ell, quan veus uns corrons de fusta et venen ganes d’experimentar i jugar a veure què surt i quan veus un altre persona fent circ...t’hi enfiles al damunt i a veure què podem fer!
Aquí i ara, juguem com quan érem infants, juguem com quan jugàvem a no tocar de peus a terra...
L’espectacle està pensat per a tots els públics amb la idea de compartir la importància de l’amistat, la naturalesa humana, de competir de manera sana i divertida i sempre acompanyada de bones emocions, la capacitat d’utilitzar elements senzills i respectar el medi ambient, ser creatiu utilitzant els objectes de fusta, deixant de fer servir els mecanismes moderns, ser capaços de viure desconnectats i fer volar la imaginació...
Quan no tocàvem de peus a terra.

 

Direcció: Circ Pistolet

Mirada externa: José Luís Redondo
Mirada còmplice: Quim Girón

Acròbates en pista: Tomàs Cardús, Enric Petit
Material de fusta: Cie XY, Josep Maria Carulla
Música: Companyia Elèctrica Dharma, Jordi Molina
Il·luminació: Xavi Valls

So: Ton Mentruit

Fotografia: Marta GC
Vestuari: Recicling People

Disseny i video: Dolma Produccions
Producció: Circ Pistolet

Dissabte 18:30 | 20:00
Diumenge 11:30 | 18:30 | 19:30
Gratuït | Durada: 15 minuts
Apte per a tots els públics

© 2015  Jaume Baliarda per DOSC / Fotos: Juanjo Marín