Tetes2.jpg
Tetes1.jpg
Tetes3.jpg

Compagnie Têtes de Mules

L'Entresort

Una tragicomèdia màgica i grotesca que et transportarà al món misteriós dels side shows

 

Vine a descobrir la nostra col·lecció d’individus estranys, d’essers extraordinaris, d’abominables monstruositats. Vine a descobrir allò impossible, allò inimaginable, allò incomprensible!
No et podràs creure el que veuran els teus ulls: coneix en viu i en directe els retorçats capricis de la natura!
A través de l’espiell observaràs una estranya família: Junior, un home esquelet de trenta anys que viu atrapat a la xarxa de la seva mare. Alma, la vídua negra, amb les seves habilitats, manipula i controla al seu fill perquè es quedi eternament amb ella. 
La seva vida es desenvolupa sota la ferotge mirada del seu espòs difunt. Tot això dirigit pel cap de pista: un xarlatà que despista i manipula al seu públic, creant confusió i dubtes, per guanyar-se el pa de cada dia jugant amb les il·lusions de la gent.
Són monstres o persones normals? Qui som nosaltres per jutjar-ho?
Necessitem creure en el que veiem, però a vegades la nostra ment ens provoca males passades barrejant realitat i somnis. Som nosaltres mateixos tan normals com creiem ser-ho?

Dissabte 22:30 | Diumenge 20:00
Preu: 6 €
Edat recomanada: a partir de 10 anys (acompanyats)

La fira

Una interpretació de la fira dels vells temps, quan el circ mostrava fenòmens extra-ordinaris

Vine a riure-te’n de tu mateix i descobreix com el teu propi cos es retorça en els nostres miralls deformants! Coneixeràs la nostra col·lecció de petits éssers meravellosos! Veuràs la nostra bonica criatura de quatre braços, les germanes siameses, i la nena que balla amb les serps!
Demostra la teva força davant dels ulls de tot el públic amb el clàssic joc del martell i sigues un salvador del món a la nostra parada de tir! I sobretot ves molt en compte amb el mag xarlatà que mirarà de confondre’t amb els seus trucs i estafes!

Passis continus
Gratuït
Per a tots els públics

Los Galindos

UDUL

Circ d’entranya, visceral i simple

Udul: crit llarg de veritats incontrolables
“L’estranyesa s’imposa, a la recerca d’una naturalitat singular, de la quotidianitat inesperada, de la lògica suspesa”.
“[...] No volien deixar-se vèncer per la indiferència, els agradava obsessionar-se en afers il·lusoris i proeses poc probables. Les limitacions físiques esdevenien un divertiment i un repte a extrapolar.
Qualsevol pretext per a superar el ridícul, tot afer que provoqués estranyesa i pertorbés l’ordre establert de la lògica de les relacions humanes, era benvingut a les seves festes i funcions, volien viure per riure, riure per sorprendre’s i sorpreses que els deixessin muts, meravellats de bellesa o desconeixença [...]”.
Projecte artístic:
Amb la incorporació d’Anna Pascual i Benet Jofre, Bet Garrell i Marcel Escolano afronten un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu amb ell mateix.
Protagonistes d’una seqüència de situacions que reescriuen amb tenacitat, amb convenciment, amb naturalitat, més enllà del conflicte o l’entesa; perseveraran en desencallar les situacions fins a vendre’s a qualsevol preu per seguir existint, si cal, fins a la hilaritat.
En aquest context podrem descobrir paisatges emocionals on l’encontre i la desavinença conviuran amb la falsa cortesia, l’ego, la crueltat i la por.

Dissabte 19:30 | Diumenge 12:00 i 19:00
Preu: 6 €
Edat recomanada: a partir de 7 anys

(Fotos: Manel Sala “Ulls”)

Los Galindos2.jpg
Los Galindos1.jpg
Perehosta.jpg

Perehosta

Open door

Passin i vegin el dia a dia a través d’una porta per fer-lo diferent i inoblidable

Apareix una porta del no-res... quina gran oportunitat per obrir-la!, i saber què hi ha a l’altre costat. Però resulta que a l’altre costat també hi som nosaltres, la nostra vida de cada dia,... i també un personatge excèntric, curiós, surrealista i a moments enginyós... que porta la porta i la deixa aquí i allà amb la necessitat de transportar-la divertint-se.
Amb la simplicitat de la porta, ens transportarà a llocs on l’imaginari entra i surt. Passin a través de la porta per poder viure de manera diferent el carrer de cada dia i fer-lo quotidià... divertit. Un espectacle portàtil...

Espectacle itinerant
Gratuït
Per a tots els públics

David Berga

Automatàrium

Una instal.lació d’autòmats vintage

Automatàrium és una instal·lació teatral inspirada en els autòmats escurabutxaques de caire recreatiu construïts a finals del segle XIX i principis del XX. “La Monyos” i la “Gipsy Queen”, dos ginys exposats al Museu dels Autòmats del Tibidabo, a Barcelona, en són una mostra.
En la nostra instal·lació, els actors i actrius se situen dins unes cabines individuals de fusta i metacrilat que imiten les construccions antigues i s’activen amb unes monedes o fitxes que el públic introdueix per una ranura. L’equip d’actors comença imitant els moviments cíclics dels autòmats i acaba desenvolupant diferents accions dins una dramatúrgia amb elements de la comèdia i disciplines com la màgia, el circ, el cant, el mim… Cadascuna d’aquestes accions té una durada curta amb l’objectiu que l’espectacle sigui molt dinàmic i s’estimuli la interacció amb la persona que ha accionat l’enginy. A fora s’hi situa un altre actor que, sota el paper d’encarregat de manteniment i vigilant, ajuda a relligar l’espectacle oferint les fitxes al públic i “corregint anomalies” en el funcionament dels autòmats.

Dissabte 18:30 20:00 Diumenge 12:00 19:00
Preu: 2 €
Per a tots els públics

(Fotos: Gentilesa de Singapore Night Festival)

Autom01.jpg
Autom02.jpg
Miguelillo1.jpg
Miguelillo2.jpg
Miguelillo3.jpg

Miguelillo

Felicia

The Headless Lady

Ningú no pot imaginar-se el que passa quan la ciència i el misteri decideixen unir-se en un objectiu comú
 

El doctor Gilbert i el seu fidel ajudant el doctor Leonid estan a punt de descobrir alguna cosa que els canviarà la seva vida per sempre.
Felicia, la dama del misteri, una estranya barreja de mental·lista i paragnosta un pel inquietant, la qual rescataran del seu peculiar i etern repòs per, junts, unir ciència i efectes paranormals, i així aconseguir alguna cosa que mai s’havia vist fins ara.
Potser pensin que això és sobrepassar els límits de l’ètica, però cada acció d’aquests dos científics bojos sembla estar justificada... però només ho sembla.
Felicia, la dona sense cap és el segon espectacle de barraca de la companyia de Miguelillo, una companyia que s’ha caracteritzat des dels seus inicis per fusionar diferents branques com el teatre i el circ sempre amb la màgia, buscant aquest tarannà més teatral que fa de la màgia un art encara més especial.
Juan Villa ha sigut l’encarregat de fer realitat aquest somni d’escenografia i ambientació convertint una vella caravana en un autèntic laboratori, fent servir les mateixes tècniques que utilitza en les recreacions del conegut programa televisiu de Cuatro, Cuarto Milenio.
Dins de la caravana el públic podrà gaudir de tècniques màgiques, videoprojeccions i un espectacular número creat exclusivament per a aquest espectacle.

Passis continus
Preu: 3 €
No recomanat a menors de 6 anys

L'Avalot

TDB

Un viatge de tren farcit de sorpreses i ensurts

Un petit tren de tres vagons i una locomotora a pedals inicia un viatge que passa pel misteriós túnel... Quines sorpreses i ensurts trobarem en aquest insòlit viatge? 
El cap d’estació, el mecànic i la bruixa sembla que ho tenen tot sota control però els incidents i els imprevistos se succeeixen. Seran capaços de fer arribar els viatgers al seu destí? Potser necessitaran la col·laboració del públic perquè tot funcioni mínimament.
Un espectacle i una atracció... no només qui puja podrà gaudir d’aquesta proposta estètica, teatral i lúdica de l’Avalot.

Passis continus
Preu: 1 €

Per a tots els públics

TDB1.jpg
TDB2.jpg

Píndoles

El Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre neix com el primer festival de microteatre de Barcelona. S’organitza anualment a principis de juny i busca convertir-se en el referent del microteatre professional a Catalunya. A la vegada, comparteix un altre objectiu: dotar d’espai i veu a joves dramaturgs/es, actors i actrius professionals amb ganes de donar a conèixer la seva feina.
El projecte aposta pel concepte “teatre fora del teatre”, representacions fora dels escenaris, en espais singulars on mai ningú s’imaginaria fer-hi ni veure-hi teatre, i on la proximitat del públic amb els actors augmenta l’experiència teatral en intensitat, a la vegada que la fa única. Ofereix una nova manera de veure i viure el teatre, a la vegada que descobreix espais únics i desconeguts al públic. I la premissa és aconseguir-ho amb una programació de luxe i ben variada: drama, comèdia, thriller… i des del 2017 ha incorporat microespectacles d’altres disciplines com el gest, la manipulació d’objectes, la dansa… En definitiva, amb propostes per a tots els gustos amb un denominador comú: la qualitat.
Fruit de la col·laboració amb l’Excèntrica i el mateix festival Passatge Insòlit (del qual en va sortir la primera coproducció del festival Píndoles: Duel), la #GiraPíndoles fa parada a Santa Coloma de Gramenet, en el marc de la programació del Passatge Insòlit. Ens hi acompanyen 3 píndoles guanyadores de diferents edicions del festival: Duel, L’increïble Home Bala i Happy Birthday Jamie Love.

DUEL

El títol no porta a engany. Dos personatges anònims es troben en el que serà el passatge més decisiu de les seves vides: un duel. Un duel que serà al mateix temps verbal i esgrimístic, i també un viatge pels diferents referents mítics i cinematogràfics del duel d’honor. I serà durant la consumació de l’enfrontament, a temps real, que anirem descobrint les veritables raons del greuge que originà el duel.

 

L’increïble

home bala

La meva gestació va durar el que dura un esternut de primavera, i quan els familiars rebien la notícia del meu naixement jo ja em graduava. Des de llavors sempre he estat precoç de mena, i després d’una vida plena d’esdeveniments fugaços i vertiginosos, vaig resignar-me a la velocitat del meu fat. Però el que ignorava és que hi havia una cosa que em podia fer frenar: l’amor. Senyores i senyors, passin i vegin; la meva història és tan veloç, que si més no, els asseguro que no els faré perdre el temps!

Happy Birthday, Jamie Love

Un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn.
Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances.
Un retrobament fora de tota regla.
Mai menyspreïs la trucada d’un centre d’atenció telefònica…


 

PindolesDuel.jpg
PindolesHomeBala.jpg
PindolesHappy.jpg

Dissabte 21:00
Preu: 6 €
Recomanat per a adults