Brunette Bros.

Brunette Bros. Circus

El millor i segon circ més petit del món

Els Brunette Bros. presenten un peculiar i singular teatre humorístic de titelles en el seu vell i veterà camió Capra Grassa. Un circ ambulant i en minuatura en el qual conviuen titelles i gent, esgotats per la vida del viatger amb horitzons constants, sopa de bledes i música d’instruments de vent i ganyotes falses del món de l’espectacle: vides i espectacle cara a cara. Una fira elevada sobre rodes i amb 3 escenaris, més de 50 artistes, una exposició animal, un doble side show amb monstres i una carpa de circ on princeses aèries i homes canó apareixen entre acrobàcies i increïbles posades en escena. Amb una lupa amplificadora, el camió revela aquest món únic dels Brunette Bros. creat per seduir, encantar i buidar les butxaques de coneguts desconeguts per ciutats i pobles.

Darrere de la façana histèrica i colorista de la fira, en un univers polsegós i feble, hi ha la vida dels pallassos. És el món paral·lel de Will, Peg, Alberinious & the Amazing Indian al The greatest & 2nd smallest circus in the world, o el que és el mateix: el millor i segon circ més petit del món. El públic també serà empès a entrar-hi.

Brunette Bros.

En els seus 13 anys d’història, Brunette Bros., una associació cultural de titellaires, directors, escenògrafs, músics, costureros, compositors i artesans amb base a Dinamarca, ha fusionat amb èxit la disciplina danesa amb el temperament del sud. El resultat és un humil i peculiar encreuament artístic en gira permanent per Europa amb diferents espectacles i coproduccions de teatre de titelles amanit amb un fort univers musical.

Idea Original: The Brunette Bros.

Performers/Titellaires/Pallassos: Maria Solà, Emanuele Fiandri, Lisa Skjøth Madsen & Luca Tapino

Re-Director: Adrian Schvarzstein

Dissenyador de llums / tècnic: Ivan Tomasevic

Escenògraf: Anna Mcneil & The Brunette Bros.

Ingeniers sartístics: Giorgio Benotto& The Brunette Bros.

Constructors de titelles: Oriol Pont & The Brunette Bros.

www.brunettebros.dk

www.facebook.com/brunettebros

 

Dissabte: 18:30 / 21:00

Diumenge: 12:00 / 19:00

Durada: 60 minuts

A partir de 6 anys

6 €

El retrete de Dorian Gray

Retrete cabarete

Deu anys d'experimentació condensats en un gran espectacle de titelles.

 

El retrete de Dorian Gray barreja a Retrete cabarete nous experiments escènics amb els clàssics números curts d’aquesta companyia. Nou anys de manipulació màgica, de globus, de virtuosisme amb les seves mans en una nova proposta extraordinària que recupera els millors extractes d’espectacles com Blazek, d'on agafen una coreografia de mans, o Ne me quitte pas, gran clàssic d’El retrete de Dorian Gray que ara fan complet, amb els seus tres números de manipulació de globus, la tècnica que els va portar a rodar el món.

Mr.Punch és un personatge grotesc i provocador que sorprèn per la seva franquesa. Un antiheroi del sistema que tira pel dret sense miraments. Acompanyat per un titellaire, Mr.Punch haurà de resoldre les estrambòtiques situacions que li presenta el dia demanant la participació dels nens. Una oportunitat per gaudir d'un espectacle tradicional, satíric i políticament incorrecte, amb titelles de guant populars d'Irlanda i música en viu.

 

El retrete de Dorian Gray

El retreta de Dorian Gray són Erza Moreno i Marcos Pett, un virtuós duet d’actors que han consolidat una proposta plena d’humor, poesia i màgia, aprofitant el millor de la tradició titellaire. La seva formació és eclèctica i autodidacta. Amb els seus anteriors muntatges - In Memoriam, Ne Me Quitte Pas, Rúa Aire, Teatrillo Mágico i Blazek - han visitat les millors fires i mostres del sector, com Trapezi (Reus), Panorama (Olot), EnClave de Calle (Burgos), Veranos de la Villa (Madrid), Festes de la Mercè (Barcelona), Escena Poblenou (Barcelona), TAC (Valladolid), Millenium Jam (Bèlgica) o el Festim (Portugal).

 

Titellaire: Ronan Tully

Disseny, direcció, guió, construcció: Ronan Tully

http://www.elretretededoriangray.com

Dissabte: 18:30 / 19:30 / 20:30 / 21:30 

Diumenge: 11:30 / 12:30 / 13:30 / 18:30 /19:30 / 20:30  

Durada: 20 minuts

Tots els públics

3 €

Cia. Holoqué

L'oníric món de DINS

A la cerca de la llum.

Un teatre de titelles hologràfiques

 

La companyia liderada per Diego Caicedo presenta enguany al Passatge el seu primer espectacle, "L'oníric món de DINS", una peça breu per a tots els públics en què un actor-manipulador interactua amb titelles hologràfics. El protagonista, Hakan, s'adona que el seu interior és buit. La seva llum s’ha apagat. Aquí inicia un viatge per recuperar la llum, un camí que compartirà amb diversos objectes personals que prenen vida i amb hologrames ben reals a través del món oníric. Una aventura que té lloc dins un teatret amb capacitat per a setze persones construït amb materials reciclats i amb una estètica inspirada en la tradició inca.

Assessorament en la creació: Xavier Bobés

Intèrpret Diego Caicedo

Direcció tècnica i programació digital: Sergio Sisqués

Creació hologrames: Diego Caicedo i Sergio Sisqués

Disseny escenografia: Diego Caicedo

Disseny vestuari: Diego Caicedo i Maite Ojer

Músiques: Diego Caicedo

Il·lustració i disseny gràfic: Diego Caicedo

Dissabte: 18:30 / 19:15 / 20:00 / 20:45 / 21:30

Diumenge: 11:45 / 12:45 / 13:45

                       18:30 / 18:30 / 19:15 / 20:00 / 20:45 / 21:30

Durada: 15 minuts

Tots els públics

3 €

Nacho Diago Producciones

La caja

Màgia en una caixa per quatre espectadors!

 

Un espectacle de màgia per a una sola persona en un espai escènic sorprenent que farà que esdevingui una experiència única. A l'interior de la Caixa hi ha tot un teatre per tu, i allò impossible es converteix en real, alhora que el real deixa de ser-ho per moments.

 

Un mag t'espera. Et rep i, com el conill blanc d'Alícia, t'ajudarà a endinsar-te en la il·lusió que amaga. I a tu et tocarà descobrir els petits secrets que tanca, trobaràs records, ombres, músiques, misteris, riures i pot ser que fins i tot a tu mateix. Un espectacle per a tots els públics en el qual tot enCaixa.

 

Nacho Diago

Nacho Diago, actor, mag i creatiu multidisciplinar comença la seva carrera artística desenvolupant la seva faceta de mag des de molt jove. Actua en els més prestigiosos festivals de màgia de tota Espanya fins que el 2005 guanya el primer premi de màgia en el XXVII Congrés màgic nacional, que el converteix en el campió de l’Estat. La seva màgia segueix una línia de recerca on l'objecte quotidià i comú es transforma per convertir-se en alguna cosa inesperada. Es llicencia en art dramàtic per la I.S.A.D. a València. Actualment compagina els seus espectacles com a il·lusionista amb la feina d’actor.

Idea i direcció: Nacho Diago

Interpretació: Nacho Diago i Edu Ferrés

Escenografia: Vanessa Actif i Nacho Diago

http://www.nachodiago.com

 

Passis continus

Durada: 15 minuts

Tots els públics

2 €

Itinerània

Qui va matar el meu conill?

En 4 minuts 4 espectadors desentranyaran el misteri!

 

Hi ha hagut un assassinat. Qui va matar el meu conill? El públic haurà de fer ús del seu enginy per descobrir qui és l’assassí i reconstruir l’escena del crim. L’acció comença fora de la caravana on hi ha una sèrie d’elements dins dels quals podrem descobrir possibles pistes que ens ajudaran a entrar a la caravana. Sense aquestes pistes, mai no obtindrem la clau que ens permetrà descobrir què és el que realment va passar el dia de l’assassinat del pobre conill. Per tant, el públic decidirà fins on vol arribar, o bé jugant a resoldre els elements de l’exterior sense entrar dins la caravana, o bé intentant resoldre els enigmes i esperar el seu torn per poder entrar
dins la caravana i resoldre el cas.

 

Itinerània

Reivindicant el carrer com a lloc de trobada, Itinerània practica la intervenció efímera
i festiva de l’espai públic. Les seves creacions, instal·lacions construïdes bàsicament
de ferro i fusta, són estructures senzilles
i ginys de mecànica bàsica a la vista. Una proposta marcadament participativa que desperta la curiositat dels participants de totes les edats. La nova instal·lació d’Itinerània manté el caire participatiu
que caracteritza tots els projectes de la companyia, aquesta vegada girant a l’entorn d’una misteriosa caravana que amaga un crim..

 

Passis continus

Durada: 4 minuts

Espectacle sense text per a tots els públics

Gratuït
 

Tombs creatius

El viatge

Un viatge sideral

Una barraca de fira convida a l’espectador solitari a realitzar “un viatge sideral”, un viatge que el farà arribar al límit, que el portarà a la veritable frontera, potser a l’única frontera: la que separa la vida de la mort. Instal·lació experiencial per a adults, de participació individual, amb viatge de tornada garantit. Apta per a escèptics.

 

Tombs creatius

Propostes artístiques per a tots els gustos i públics que fan del carrer un espai de descoberta, joc i diversió.

Autor: Toni Tomàs

Producció: Tombs Creatius

Acompanyament artístic: Paco Paricio

Director tècnic: Sergio Sisques

Actor: Toni Tomàs

Música: Josep Baldomà BALDO

Disseny: SopaGraphics

Animació: Carles Alberdi, Alfred Sesma

Construcció: Diego Xavier Caicedo, Toni Tomàs

Passis continus

Durada: 2 minuts

Espectacle per a adults

No recomanat a persones amb claustrofòbia

1 €

Tombs creatius

Puck

Un espectacle de fira amb projeccions.

La passió pel cinema d’animació de petit format.

Puck és una caravana habilitada com a cinema. El seu ventre és un cinema minúscul, potser el més petit del món. Hi caben set persones. Puck ensenya pel·lícules d’animació d’aquelles que no es solen veure a la tele. Selecciona pel·lícules d’arreu del món buscant entre l’inesgotable fons artístic que ha produït el genere al llarg del temps. El menú es variat peró selecte. Va especialment dedicada a l’esperit. L’objetiu és despertar la pasió pel cinema d’animació. O simplement, recuperar l’experiència del cinema d’una forma particular. I disfrutar un instant d’una petita gran obra audiovisual.

Idea original, programació de continguts
i direcció artistica:

Carles Porta

Direcció executiva: Toni Tomàs

Construcció: Alfred Borràs i Toni Tomàs

Imatge gràfica i realització de capçalera animada: Carles Porta

Animació: Ruben Hengesback

Tècnic de llums i so: Sergio Sisques

Producció: Tombs Creatius i Carles Porta

Dissabte: 18:15 / 18:45 / 19:15 / 19:45 / 20:15 / 20:45 /                             21:15 / 21:45
Diumenge: 12:15 / 12:45 / 13:15 / 13:45
Durada: 8 minuts

1 €

L'Excèntrica

Tragicomedia de don Cristobal y la señá Rosita,

de Federico García Lorca

Tres personatges arrosseguen un piano que, al seu torn, suporta el pes d'un teatret de titelles.

En aquesta proposta escènica conviuen les línies dramàtiques que estan a la base de l'aprenentatge vital i artístic de Federico García Lorca. És per això mateix que estem davant d'una proposta ideal per a introduir-nos ja no només a l'obra d'aquest dramaturg, sinó també al món teatre i als seus temes més universals. El Teatre de Titelles de Lorca, doncs, té una gran capacitat aglutinadora, ja que hi conflueixen les arts que des de nen, Lorca va cultivar: la música (tant la clàssica com la popular), el ball, la poesia, el món fantàstic dels titelles. 

 

Tragicomedia de don Cristobal y la Señá Rosita

Tres personatges arrosseguen un piano que, al seu torn, suporta el pes d'un teatret de titelles. Aquestes són les eines dels tres actors que conformen la petita i itinerant companyia de titelles que protagonitzen aquesta obra. Els comediants ens explicaran la seva història, és a dir, una història que és plena d'històries. I la més tràgica, la més còmica, d'aquestes serà la Tragicomèdia de don Cristobal y la señá Rosita, obra que requerirà tota la seva perícia: els nostres actors hauran de cantar, recitar, fer música i encarnar un munt de personatges. I tot això, amb el propòsit de transmetre'ns l'emocionant història d'en Cocoliche, un jove titella que haurà de vèncer totes les dificultats imaginables (s'haurà d'enfrontar al titella més temible tots, don Cristobal!) per poder arribar a casar-se amb la Rosita, la seva particular Rinxols d'Or.

Direcció, adaptació i titelles de Juanjo Marín

Actors: Alícia Buil, David Anguera, David Escudero

Assistent i vestuari de titelles: Dulce Núñez

Il·luminació: Sergio Roca

Escenografia: Jaume Baliarda (L'Avalot)

Producció: Passatge Insòlit i l'Excéntrica

Passis a determinar
Durada: 30 minuts

Gratuït