Circ Xic

Teatre de funàmbuls

Hem creat un espectacle i li hem efectuat una esferificació fins aconseguir un condensat d’emoció. L’espectacle més gran del món a la mínima distància.

En una carpa petita, el Circ Xic, hem creat un espectacle de circ post-clàssic interpretat únicament per dos artistes.

Hem creat un espectacle i li hem efectuat una esferificació fins aconseguir un condensat d’emoció. L’espectacle més gran del món a la mínima distància.

Els artistes estan a tocar del públic, i passen literalment per sobre d’aquest.

Partint del circ tradicional el desmuntem i tornem a crear mantenint l’essència, l’entussiasme i el risc. Deixant de banda les presentacions, els intermedis i les eternes entrades i sortides dels artistes, mesclem l’acció, la poesia i l’emoció durant tot l’espectacle, enllaçant números del principi al final.

Entre dos artistes aconsegueixen donar vida a equilibristes, domadors, pallassos, forçuts, presentadors i a tota l’orquestra.

Dos personatges, dos pallassos es troben aquí i ara amb el públic. El que passarà després és una incògnita que no deixarà ningú indiferent.

Un garbuix de tot alhora tota l’estona. TEATRE DE FUNÀMBULS és el punt mig entre l’equilibri i l’actuació. El circ en essència, o l’essència del circ.

Dins la nostra petita carpa autònoma, sense necessitat de clavar res, amb una capacitat de cent-vint espectadors, amb molt bona visibilitat des de totes les localitats, podrem apreciar el risc, l’humor, la tramoia, i fins la suor dels artistes. Circ a flor de pell.

 

Direcció: Tàtels Pérez

Clowns artistes: Dani Tomàs i Ton Muntané

Creació: Ton Muntané i Dani Tomàs

Escenografia: Ignasi Llorens

 

Dissabte 19:30 | Diumenge 12:00 i 19:00

Preu: 5€

Durada: 60 minuts

Apte per a tots els públics

© 2015  Jaume Baliarda per DOSC / Fotos: Juanjo Marín