CircXic.jpg

Circ Xic

Teatre de funàmbuls

Hem creat un espectacle i li hem efectuat una esferificació fins aconseguir un condensat d’emoció. L’espectacle més gran del món a la mínima distància. 

Slow Olou

Nothing de nothing a ritme d’escargots

Humor absurd, amb el no res com a punt de partida. Res de res, una sèrie on no cal dir res per dir-ho tot i si ja està tot dit... no cal dir res, res de res! Nothing de Nothing.

SlowOlou.jpg
CircPistolet.jpg

Circ Pistolet

Quan no tocàvem de peus a terra

Vine, que anirem enrera...si vols venir, anirem enrera, enrera, enrera, als dies de la nostra infantesa... quan jugàvem tots junts i jugàvem sempre i molt... quan no tocàvem de peus a terra... 

L'Avalot

Dia de pesca

Un joc, un repte, un clàssic del Passatge...

DiadePesca.jpg
Duel.jpg

L'Excèntrica

Duel

Dos personatges anònims es troben en el que serà el passatge més decisiu de les seves vides: un duel.

Cia Tercio Incluso

Normalmente o viceversa

Diuen que als objectes no se’ls ha d’imposar una història, sinó deixar que ens expliquin la seva. I és que la memòria dels objectes és més llarga que la memòria humana.
 

TercioIncluso.jpg
AB.jpg

Antigua&Barbuda

Torçabraç

Veniu a descobrir la nova màquina d'Antigua & Barbuda, no us decebrà!

Cia Vaques

Ye Orbayu

Repetir-ho com un mantra i descobrir en el seu interior un espectacle de Circ Rural Trash reconfortantment brut i honest, sense cap rastre del perillós, trampós i recurrent clixé de la cursileria i la monada. 

Vaques.jpg
Perehosta.jpg

Pere Hosta

Open door

OPEN DOOR és un espectacle de carrer, on l’humor transforma la quotidianitat del vianant a través d’una porta. El surrealisme i el joc de l’arquitectura urbana i les situacions del dia a dia fan un marc idoni per obrir i tancar la porta a l’humor.