l'Excèntrica

Duel

Dos personatges anònims es troben en el que serà
el passatge més decisiu de les seves vides: un duel.

L’Excèntrica, a més d’un espai dedicat a la formació teatral, ha esdevingut també el nom d’una companyia i productora constituïda per diferents professionals de l’escena. I com a fruit de les sinergies que s’hi han trobat, han sorgit tot un seguit d’espectacles que tenen en comú el gust pel teatre artesanal i la multidisciplinarietat. 

Això ha suposat, per primera vegada, que una companyia colomenca hagi creat i gestionat tota una sèrie d’espectacles que han tingut recorregut a sales com el Teatre Romea, el Teatre Regina, el Teatre El Maldà o el Teatre Tantarantana. I amb presència a festivals de renom com el Festival RBLS, el Festival Ròmbic o el Festival Píndoles. Va ser en aquest últim, precisament, on l’Excèntrica va guanyar el primer premi del festival amb DUEL, un dels seus últims espectacles.

Duel és un espectacle de quinze minuts d’una creativitat desbordant, que ens narra la desconcertant peripècia de dos desconeguts que es veuran atrapats per la força incontrolable d’un duel inevitable i esperpèntic. A través de la peça -que és també una revisió del concepte del “duel d’honor”- serem testimonis de tota una sèrie de referències literàries i cinematogràfiques que faran de l’obra tot un divertiment teatral.

“Duel: l’enginy com a forma de fer teatre, amb uns efectes de so brutals (no sé si és per deformació professional, però vaig quedar embadalit!). Un engranatge perfecte entre actors, posada en escena, dramatúrgia i so que fa de molt bon veure. De les millors propostes que he vist en totes les edicions del Festival Píndoles!”
Albert Martí a Teatralnet

 

Dramatúrgia i direcció: Juanjo Marín
Intèrprets: Jordi Font i Adrià Diaz
Fotografia: Juanjo Marín

Dissabte 19:30 | 21:00 
Gratuït
Durada: 15 minuts
Apte per a tots els públics

© 2015  Jaume Baliarda per DOSC / Fotos: Juanjo Marín