Cia Tercio Incluso

Normalmente o viceversa

Diuen que als objectes no se’ls ha d’imposar una història, sinó deixar que ens expliquin la seva. I és que la memòria dels objectes és més llarga que la memòria humana.
Cada objecte ha estat testimoni d’emocions, situacions i actes de persones que, tocant-los un dia, o molts, els van omplir de records..

Tercio Incluso neix de la unió de dos intèrprets amb bagatges professionals diversos, els camins dels quals es creuen a Moveo –centre de mim corporal dramàtic i teatre físic-.
Allà inicien la seva exploració que busca entrellaçar i fusionar diverses idees i llenguatges artístics.
El nom d’aquesta companyia sorgeix d'un principi matemàtic que, si l’apliquem a la vida, vol dir que un pot ser un mateix i el seu propi antagonista. Així doncs, ambdós intèrprets adopten aquesta mesura com a base per a la creació, donant sempre prioritat a la qualitat escènica i a un treball primmirat en el que es té cura de cada petit detall i en el que no es deixa de banda en cap moment l’espectador.
Normalmente o Viceversa és la seva primera producció.
Aquest és un espectacle per a tots els públics que gaudeix sobretot d’un humor absurd i blanc basat en situacions quotidianes, amb les que cada espectador pot identificar-se i riure-se’n dels personatges i d’un mateix.

 

Idea original i dramaturgia: Tercio Incluso
Intèrprets: Amok Cor, Giselle Stanzione
Il·luminació, escenografia, producció i distribució: Tercio Incluso
Fotografia: Raquel Banal

Disseny gráfic: André Ferreira

 

Dissabte: 18:15 | 19:15 | 21:30 
Diumenge: 12:00 | 18:45 | 19:45
Preu: 3€ | Durada: 10 minuts
Apte per a tots els públics

© 2015  Jaume Baliarda per DOSC / Fotos: Juanjo Marín